Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، فرهاد بختیاری‌فر با اشاره به کاهش نزولات آسمانی به ویژه درسال جاری و افت سطح ذخایر آبی در استان همدان افزود: با وجود مدیریت فشار آب در طول ماه‌های گذشته، ذخیره سد اکباتان کاهش یافت و اکنون برنامه‌ای برای مدیریت فشار و توزیع آب در شبکه شهری همدان طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: کاهش حجم ذخایر و پایین رفتن تراز آب سد اکباتان و همچنین  کم شدن میزان آبگیری تصفیه خانه‌های اکباتان و شهید بهشتی موجب شد، مطابق با مصوبات ستاد مدیریت بحران استان، برنامه مدیریت توزیع آب تا اطلاع بعدی به شرح ذیل اعلام شود.

بختیاری‌فر با اشاره به اینکه برای توزیع آب شهر همدان به ۲ بخش الف و ب تقسیم شده است، تصریح کرد: مناطق زیر پوشش گروه الف از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۵ و مناطق گروه ب از ساعت ۱۵ تا ساعت ۲۱ و به صورت چرخشی با مدیریت توزیع آب همراه خواهند بود.

وی با اشاره به مناطق زبر پوشش گروه "الف" گفت:  برخی از این مناطق در شهر همدان شامل؛ جولان، شهدا، باباطاهر، امامزاده عبدالله، تپه هگمتانه، اکباتان، قلیانی، خضریان،۱۷ شهریور، خیابان اراک، مجید آباد، صدف، فردوسی، چیت سازیان، تختی، بنی هاشم، جعفر طیار، سالن ورزشی صخره نوردی، خیابان حکما، قسمتی از جاده مزداگینه(پایین)، قسمت قدیم تپه امام گل، بلوار بهشت، بافت قدیم شهر، طالقانی، خیابان بوعلی، میرزاده عشقی، ایستگاه عباس آباد، خواجه رشید، کاشانی، شریعتی، شکریه،(ضلع شرقی) پاستور، آقاجانی بیگ، بلوار مدنی، بین النهرین، قاشق تراش ها، خیابان عباس آباد، قسمتی از خیابان باباطاهر هستند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: روبروی بیمارستان بعثت، شهرک بهشتی، تپه امام گل(بافت جدید) بیمارستان بعثت، حصار حاج شمسعلی، مزداگینه،زیر پل رسالت، قسمتی از حاج عنایت، العش، بلوار بهشت،کوی جنت(پرسی گاز)شهرک امید اکباتان، شهرک اندیشه،۱۰ متری رضوان، خضر، مجتمع سینا و بوعلی و شهرک مدنی، نیز جزو مناطق زیر پوشش گروه الف هستند.

وی با اشاره به مناطق زیر پوشش گروه "ب" گفت: این مناطق در شهر همدان شامل؛ هنرستان، شکریه(ضلع غربی)، جوادیه، شهرک مدرس،مهدیه، زمانی، منوچهری، دیزج، حصار مطهری، مریانج، شهرک الوند، جانبازان،۶۰۰ دستگاه، حصار امام، اسلامشهر، رکنی،پ یشاهنگی، قسمتی از بلوار فاطمیه، جهان نما،گلزار، سنگشیر، سعیدیه پایین، سعیدیه بالا(تا قبل از مجتمع سعیدیه) بیمارستان بهشتی، MRI مهدیه، بلوار شهید فهمدیه، آرام شرقی و غربی، بلوار ارم قسمت شمالی، پردیس، متخصصین، اعتمادیه، نایب احمد، شهرک امیرکبیر تا پل رسالت و ابتدای جاده کشین، استادان، ابتدای جاده فقیره، جاده دره مراد بیک، سعیدیه بالا(مجتمع سعیدیه و متین)، شهرک چمران، ۳۰ متری عمار، کوچه مشکی، ۱۸ متری ذوالفقار و سنگ سفید ، شهرک فرهنگیان، حاجی آباد، علی آباد فرهنگیان،حصار راه علی آباد، قاسم آباد است.

وی با درخواست از همشهریان به منظور مدیریت مصرف در این شرایط برای گذر از این تنش آبی افزود: ساعات اجرای این برنامه در مناطق دوگانه به صورت هفتگی از صبح به بعدازظهر به صورت چرخش تغییر می‌کند.

به گزارش ایرنا، به گزارش ایرنا، طرح آبرسانی بین حوضه ای به شهر همدان یکی از اقدامات موثر و پایدار برای رفع مشکل کم آبی است که این پروژه در ۱۸ سال گذشته بلاتکلیف بوده و پیشرفت بسیار کمی داشته است، از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم این پروژه با پیگیری های جدی استاندار همدان و حمایت های دولت پیشرفت قابل توجهی داشته است چراکه اقدامی راهگشا و پایدار برای رفع مشکل کم آبی همدان است.

منابع آبی سد اکباتان نیز به کمترین میزان خود رسیده است و از منابع آب‌های زیرزمینی برای تامین آب مورد نیاز مردم شهر همدان استفاده می‌شود.

 در حال حاضر آب آشامیدنی مصرفی شهر همدان از طریق ۷۰ حلقه چاه در مناطق دشت همدان- بهار و خالق‌وردی تامین می شود.

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو برای بررسی و روند برطرف شدن بحران آب فردا (شنبه) به همدان سفر می‌کند.

استاندار همدان نیز روز گذشته تاکید کرد: مشکل تاریخی آب شرب مردم همدان ظرف ماه‌های آینده یک‌ بار و برای همیشه حل‌ خواهد شد.

علیرضا قاسمی فرزاد در بازدید از خط انتقال آب شرب همدان به تصفیه خانه شهید بهشتی، افزود: مدیران آب‌ منطقه‌ای و آبفا هرچه سریع‌تر زمان‌بندی دقیقِ برنامه مدیریت توزیع آب شهر همدان را اطلاع رسانی کنند.

وی اظهار داشت: رکورد مصرف آب استان همدان در روزهای اخیر شکسته شده و ضروری است مردم اصلاح الگوی مصرف را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: قطعا با همراهی مردم از این وضعیت مقطعیِ برنامه مدیریت توزیع آب شهر همدان عبور خواهیم کرد.

قاسمی فرزاد گفت: متاسفانه رکورد مصرف آب استان در روزهای اخیر شکسته شده است، انتطار می‌رود مردم استان بیش‌از پیش، اصلاح الگوی مصرف را رعایت کنند. 

نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: با توجه به تلاش بی‌وقفه دست‌اندرکاران طرح آبرسانی شهر همدان در ماه‌های آینده مشکل تاریخی آب شرب مردم،  یک‌بار برای همیشه حل‌ خواهد شد

رییس جمهور هم در روز ۶ مرداد ۱۴۰۱ در سفر به همدان تاکید کرد مشکل کم آب همدان باید در کمتر از ۲ ماه آینده برطرف شود.

همچنین معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو نیز هفته جاری در بازدید از طرح آبرسانی به همدان گفت: با پیگیری استاندار همدان و اقدامات صورت گرفته توسط مسوولان اجرایی پروژه آبرسانی بین حوضه‌ای به همدان، این طرح یک گام دیگر به بهره‌برداری نزدیک شده است.

محمد جوانبخت افزود: در طول ۲ سال گذشته میزان بارش نزولات آسمانی در استان همدان مناسب نبوده و کاهش بارندگی و خشکسالی در سال آبی جاری، موجب کاهش منابع آب استان و ایجاد شرایط ویژه در تامین آب آشامیدنی شهر همدان شده است.

برچسب‌ها شركت آب و فاضلاب همدان شهر همدان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت آب و فاضلاب همدان شهر همدان همدان شركت آب و فاضلاب همدان شهر همدان همدان مدیریت توزیع آب استان همدان شهر همدان پوشش گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سعید غفوری رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید و رئیس ستاد شهرک‌سازی کشور، و سایر اعضا شامل نمایندگان وزارت کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و نماینده سازمان ملی زمین و مسکن برگزار شد.

غفوری در این جلسه با تأکید بر اینکه تمامی اقدامات چه در حوزه شهرک سازی و چه در پیشبرد طرح توسعه سکونتگاه‌های ساحلی جنوب کشور باید مطابق قانون و مصوبات مربوطه باشد گفت: تا کنون پروانه تأسیس چند شهرک دولتی صادر شده و اولین پروانه بهره برداری شهرک دولتی نیز توسط دبیرخانه ستاد صادر شده است. نظام‌مند کردن شهرک‌های خصوصی نیز با اقدامات مثبت ستاد پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی بر همراهی ستاد شهرک‌سازی برای تقویت نقش‌آفرینی شهرک‌ها در تأمین مسکن تاکید کرد.

گفتنی است طبق گزارش آماده شده از سوی دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید از زمان شروع دولت سیزدهم و مطرح شدن احداث مسکن برای اقشار کم‌درآمد، در قالب طرح نهضت ملی مسکن، استفاده از ظرفیت بالقوه شهرک سازی، به عنوان مکمل در کنار اختصاص اراضی شهرهای جدید و یا الحاق به محدوده شهرها، به منظور تأمین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی، در دستور کار شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید قرار گرفته و با حمایت‌های اعضای ستاد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار واحد ظرفیت تولید مسکن در این حوزه ایجاد شده است.

ستاد مدیریت شهرک‌سازی کشور، به عنوان بخش سیاستگذاری و مرجع تصویب طرح آماده سازی و طراحی شهری شهرک‌ها مستقر در شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، به عنوان بازوی سیاستی و مرجع صدور پروانه تأسیس و پروانه بهره‌برداری شهرک‌ها، می‌تواند نقشی پررنگ در مسیر تحقق اهداف دولت برای تأمین مسکن و ساماندهی نظام سکونتگاهی داشته باشد.

در این راستا، ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۲، در اجرای مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری، با برگزاری جلسات مستمر بررسی طرح شهرک‌ها، طرح سه شهرک دولتی در پیرامون شهرهای یزد و قم را مصوب نموده و پروانه تأسیس سه شهرک پیش گفته را با ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در مجموع به میزان بیش از ۷۳ هزار نفر و حدود ۱۸۵۰۰ واحد مسکونی در ۱۰۲۴ هکتاری زمین، صادر کرده است. علاوه بر این پروانه بهره‌برداری برای فاز نخست شهرک مسکونی دولتی پردیس زندگی یزد نیز در روزهای پایانی سال گذشته صادر شد.

همچنین در سال ۱۴۰۲، مجموعاً ۱۳ پیش پروانه برای احداث شهرک‌های مسکونی دولتی توسط شرکت عمران شهرهای جدید صادر شده است. ظرفیت جمعیت‌پذیری و تولید مسکن در این شهرک‌ها که در استان‌های فارس، البرز، آذربایجان‌شرقی، یزد و قم قرار گرفته‌اند، به ترتیب ۳۴۸ هزار نفر و در حدود ۱۰۵ هزار واحد ظرفیت است.

در مجموع می‌توان گفت که ستاد مدیریت شهرک سازی در سال گذشته، بیش از ۸۶۰۰ هکتار اراضی دولتی را برای تأمین و عرضه مسکن در ابعاد مختلف در دستور کار قرار داده و در مدار برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته‌اند.

علاوه بر موارد پیش گفته، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، در سنوات گذشته (از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۲) مطالعه امکان‌سنجی، مکان‌یابی و تهیه طرح جامع ۴۰ شهرک را در ۱۳ استان کشور به انجام رسانده و با هماهنگی صورت گرفته، برای انجام عملیات اجرایی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داده است. ظرفیتی که بدون شک می‌تواند پشتیبانی قابل توجهی برای تولید و عرضه مسکن در کشور تلقی شود.

در کنار این موضوعات، رسیدگی و نظارت بر شهرک سازی بخش خصوصی در ستاد شهرک سازی کشور به عنوان یکی از مأموریت‌های قانونی ستاد مورد اهتمام بوده است. به گونه‌ای که در طی دو سال اخیر، وضعیت شهرک‌هایی که گاهاً ۱۵ سال بلاتکلیف بوده‌اند، مشخص شده و از آن میان، پروانه بهره‌برداری ۳ شهرک خصوصی با ظرفیت واحد پذیری بیش از ۵ هزار واحد صادر شده است. رسیدگی به وضعیت مدیریت و ساخت و ساز و نظارت بر شهرک‌های نیمه‌تمام و رها شده نیز در قالب دستورالعمل ترویج شهرک‌سازی از دیگر اقدامات ستاد شهرک‌سازی است که تمامی پهنه‌های کشور را در بر گرفته و در چارچوب آن، امید است، بخشی از وضعیت ساخت و سازهای بی ضابطه و نابسامان گذشته مورد رسیدگی واقع شود.

کد خبر 6095091 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • هشدار نارنجی در استان سمنان صادر شد/ وقوع تندباد در برخی مناطق
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان