Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین – سمیرا باباجانپور: انجمن پارکور ایران، طی حکمی، «نادر عسگری» را به‌عنوان سرمربی نخستین تیم ملی پارکور ایران انتخاب کرد. عسگری سال‌ها پیش نخستین آکادمی پارکور کشور را در اکباتان راه‌اندازی کرد؛ درست در زمانی که این ورزش در کشور ناشناخته بود. او می‌گوید: «به ثبت رساندن انجمنی برای پارکور و در ادامه‌اش، توجیه مسئولان برای راه‌اندازی تیم ملی پارکور ایران کار ساده‌ای نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حال حاضر، تیم‌های فعال زیادی در کشور وجود دارد. در این مدت هم در مسابقات بین‌المللی شرکت می‌کردیم، ولی تشکیل تیم ملی جایگاه بین‌المللی رسمی‌ و حرفه‌ای‌تری دارد.»

حرف‌های مربی را جدی بگیرید

پریدن، جست‌وخیز کردن، بی‌محابا بر میله‌ها و نرده‌ها راه رفتن، چرخیدن و در آسمان به اوج رسیدن مشخصه اصلی این ورزش جذاب است. ورزشی که به باور نادر عسگری، همه انسان‌ها در دوران کودکی آن را تجربه و لمس کرده‌اند. عسگری متولد ۱۳۷۲ است. به گفته خودش،  تا بیست‌سالگی مفصل سالمی برایش نمانده بود. البته این مصدومیت نه به دلیل ذات و ماهیت پرداختن به ورزش پارکور، بلکه به‌ این‌ علت اتفاق افتاده است که او و دوستانش به‌طور خودجوش و بدون حضور مربی این ورزش را شروع کردند. عسگری به‌عنوان سرمربی  تیم ملی پارکور کشور به نوجوانان و جوانان علاقه‌مند توصیه می‌کند سرخود و بدون حضور مربی به دنبال امتحان کردن این ورزش نروند.»

پیرمردها هم می‌توانند پارکور بازی کنند

برای شروع پارکور هیچ محدودیت سنی، قدی، وزنی و سابقه ورزشی‌ای وجود ندارد. دامنه حرکتی فرد هرقدر پیشرفته یا ضعیف باشد، می‌تواند در کلاس‌های آموزش پارکور شرکت کند. سرمربی تیم ملی پارکور کشور می‌گوید: «یک پارکورکار حرفه‌ای قطعا به‌ همه فاکتورهای آمادگی جسمانی از جمله: قدرت، سرعت، استقامت، چابکی، تعادل، انعطاف‌پذیری و ...  نیاز دارد تا بتواند مهارت لازم را برای  اجرای حرکات حرفه‌ای این رشته کسب کند. نکته مهم اینجاست که تمامی این فاکتورها نیز اکتسابی‌اند. در نتیجه  پارکور رشته‌ای همگانی است که از پیر و جوان، چاق و لاغر، ورزشکار و غیره می‌توانند بنا به هدفشان در این رشته تمرین کنند.»

جوانان اکباتان عاشق پریدنند

ورزش پارکور طی سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیداکرده است. اما این را که چرا این ورزش در اکباتان به اوج رسید، باید از نادر عسگری پرسید؟ او می‌گوید: «پارکور از خانه و محله ما دور نیست. کودکانی را که در پارک بازی می‌کنند، می‌توان پارکورکار نامید. با این ذهنیت به گذشته برمی‌گردم، به زمانی که من و دوستانم نوجوان بودیم؛ فضای شهرک اکباتان پر از موانع و پستی‌وبلندی‌هایی بود که بچه‌ها را تشویق می‌کرد به پریدن و رد کردن موانع. اکثر بچه‌های اکباتان دوست داشتند از درودیوار بالا بروند و کارهای آکروباتیک انجام دهند. ما نمی‌دانستیم ورزشی به اسم پارکور وجود دارد. البته به فیلم‌های رزمی هم علاقه داشتیم. سال ۸۲ ویدئویی از «دیوید بل»، بنیانگذارورزش پارکور، دیدیم. اینجا بود که متوجه شدیم این حرکاتی که ما انجام می‌دهیم، می‌تواند یک‌ رشته ورزشی باشد. البته بگویم؛ چون ما نسل اول این ورزش بودیم، باشگاه و امکاناتش را نداشتیم و مربی و علم این رشته هم در ایران نبود، در نتیجه با آسیب‌دیدگی‌های مکرر روبه‌رو بودیم. خودم وقتی به بیست‌سالگی رسیدم مفصل سالم در بدنم نداشتم. همین آسیب‌ها و صدمه‌ها باعث شد تا به خودم قول بدهم این ورزش را رسمی کنم تا امکانات لازم فراهم  شود و نسل جدید صدمه نبیند و به‌طور حرفه‌ای کار را دنبال کند. »

کد خبر 670510 برچسب‌ها همشهری محله ورزش ورزش همگانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله ورزش ورزش همگانی تیم ملی پارکور حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مدیر سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد: ما شاهد تداوم قحطی در نوار غزه و تحت محاصره قرار دادن کمک های بشردوستانه در این باریکه هستیم.

وی افزود: این روند خطرات گسترش بیماری های واگیردار در نوار غزه را تشدید می کند.

مدیر سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: ما شدیداً نیاز داریم به صورت مستمر و امن به ساکنان نوار غزه دسترسی داشته باشیم. باید هر چه سریعتر آتش بس در این باریکه اجرا شود.

در همین راستا ۵۰ نهاد فعال در زمینه حقوق بشر در سراسر جهان طی نامه ای خطاب به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تاکید کردند: ما نسبت به هر گونه حمله به شهر رفح هشدار می دهیم. این حمله می تواند باعث نابودی کامل روند توزیع کمک های بشردوستانه شود.

این در حالی است که بر اساس گزارش شبکه فلسطین الیوم شهرک نشینان صهیونیست مجدداً به کامیون های حامل کمک های بشردوستانه که در مسیر نوار غزه بودند حمله کردند.

شهرک نشینان پیش از این نیز چندین بار به صورت وحشیانه این کمک های بشردوستانه را از کامیون های مذکور خالی کرده و آنها را از بین بردند.

کد خبر 6093743

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • همایش پهلوانان و باستانی کاران شهرضا
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • ایران در المپیک پاریس چند ورزشکار دارد
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود